Здравейте и добре дошли! :)

“Не вземайте на сляпа вяра това, което сте чули. Не вярвайте на доктрини, само защото те идват от древността и са се предавали от поколение на поколение. Не вярвайте на каквото и да е, само защото то се следва сляпо от множеството. Не вярвайте на каквото и да е, само защото е било казано от древните мъдреци. Не вярвайте на истини, само защото имате пристрастие към тях или по силата на стар навик. Не приемайте за истина нещо само, защото е било изречено от някой авторитет, ваш учител, по-възрастен или по-знаещ от вас. Обмисляйте, анализирайте и проверявайте в практиката и, ако резултатите потвърждават казаното и спомагат за доброто на всички, приемете истината и я следвайте, приложете я в живота си.”
Буда

19.12.2012 г.

Aктьори от „Под прикритие” и „Седем часа разлика” правят уъркшопи във Велинград

Aктьори от „Под прикритие” и „Седем часа разлика” правят уъркшопи във Велинград
За първа година мрежата от актьорски, танцови, вокални школи и арт ателиета МОНТФИЗ организира зимен арт фестивал - Winter Art Fest 2013, който ще се проведе от 3-ти до 6-ти януари във Велинград.
След като три поредни лета МОНТФИЗ среща на едно място изявени творци в сферата на театралното, танцово и вокално изкуство в рамките на летен арт фетивал в Созопол, през януари форматът на арт събитието ще е изцяло актьорски ориентиран. В програмата на Winter Art Fest 2013 са включени четиридневни уъркшопи по сценична реч, сценично движение и биомеханика, сценична акробатика, ритмика, фехтовка и техника на класическия танц, на съвременния танц, на джаз танца и на българския народен танц. Ръководители на всички работилници са преподаватели от НАТФИЗ.
Актьорите Михаил Билалов, познат като Джаро от сериала „Под прикритие”, Пенко Господинов и Юрий Ангелов, съответно Гончев и Распутин от „Седем часа разлика”, ще ръководят уъркшопите по актьорско майсторство на фестивала. Участие могат да вземат младежи над 14 г. и възрастни.
Ето какво споделя Михаил Билалов за актьорската професия и за предстоящата арт работилница през януари:
„Най-простото и най-трудно нещо за постигане на сцената това е да присъстваш и да говориш... продължете от Кafene.bg