Здравейте и добре дошли! :)

“Не вземайте на сляпа вяра това, което сте чули. Не вярвайте на доктрини, само защото те идват от древността и са се предавали от поколение на поколение. Не вярвайте на каквото и да е, само защото то се следва сляпо от множеството. Не вярвайте на каквото и да е, само защото е било казано от древните мъдреци. Не вярвайте на истини, само защото имате пристрастие към тях или по силата на стар навик. Не приемайте за истина нещо само, защото е било изречено от някой авторитет, ваш учител, по-възрастен или по-знаещ от вас. Обмисляйте, анализирайте и проверявайте в практиката и, ако резултатите потвърждават казаното и спомагат за доброто на всички, приемете истината и я следвайте, приложете я в живота си.”
Буда

13.08.2016 г.

ПРЕЗЕНТАЦИЯ НА РОМАНА "АДВОКАТЪТ НА ЛУДИТЕ" от ВЛАДО ЛЮБЕНОВ в гр. ДОБРИЧ

На 16.08. 2016 г.  от 18.00 ч., в "Георги Петров" намираща се в "Луксор сити център", ул."Независимост" - гр.Добрич, ще се проведе презентация на романа "Адвокатът на лудите" от българския писател и поет Владо Влюбенов пред добричките граждани - любители на книгата. Тази вълнуваща среща с писателя В. Любенов и неговата творба "Адвокатът на лудите" е чрез организацията на общ. Добрич, ИК "Жанет 45" , Галерия "Г. Петров" и "Сдружение на писателите" - гр. Добрич. 


Владо Любенов  е роден на 21.08.1961 г. в София. Завършил е Софийския университет "Св. Климент Охридски", специалност "Право". Живее в София. Работи като адвокат. Автор е на седем стихосбирки, между които: "Селски нощи" (1995; с конкурс на Националния център за книгата), "Брачни сонети" (2002), "Адвокати и пеперуди" (2007), "Неравноделни тактове" (2012), на книгата с разкази "Рокля за двама" (2010) (в литературен тандем с Габи Генчева) и на романа "Емигрантът" (2012). Владо Любенов е автор и на документалния филм "Йордан Кръчмаров - един забравен поет" (2003). Член е на Съюза на българските писатели.



---
НИКОЛАЙ  ПЕНЯШКИ - ПЛАШКОВ
13.08.2016., събота
Добрич,
21:58 ч.