Здравейте и добре дошли! :)

“Не вземайте на сляпа вяра това, което сте чули. Не вярвайте на доктрини, само защото те идват от древността и са се предавали от поколение на поколение. Не вярвайте на каквото и да е, само защото то се следва сляпо от множеството. Не вярвайте на каквото и да е, само защото е било казано от древните мъдреци. Не вярвайте на истини, само защото имате пристрастие към тях или по силата на стар навик. Не приемайте за истина нещо само, защото е било изречено от някой авторитет, ваш учител, по-възрастен или по-знаещ от вас. Обмисляйте, анализирайте и проверявайте в практиката и, ако резултатите потвърждават казаното и спомагат за доброто на всички, приемете истината и я следвайте, приложете я в живота си.”
Буда

4.03.2014 г.

Рецептата на Любо: По-скромничко и повече работа

Любослав Пенев начерта рецептата за европейските квалификации. В свой стил националният селекционер каза: “По-спокойничко, по-скромничко и повече работа!”
Подготовката ни за евробитките стартира с двубоя срещу Беларус в сряда.
“Няма значение, че в такъв мач не се дават точки – отсече Ел Голеадор. – Искам мъжки, здрав двубой. От всеки мач трябва да извличаме максималното. Малко са ни контролите, за да има отпускане. Очаквам, че футболистите ще играят добре и ще изпълнят поставените им задачи на терена. Не сме избирали Беларус, защото прилича на някой от следващите ни съперници. Това е сериозен тим. И аз, и моят колега искаме да видим кой какво ще покаже на терена.”
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS
На лагера в Правец една от първите точки на Любо е била лекция по повод лесното изкарване на картони. В последните квалификации България страда именно от постоянно изгонени играчи и...

четете продължението от: http://www.trud.bg

 
4 март, 21.00 ч., 2014 г. ; Николай Пеняшки - Плашков