Здравейте и добре дошли! :)

“Не вземайте на сляпа вяра това, което сте чули. Не вярвайте на доктрини, само защото те идват от древността и са се предавали от поколение на поколение. Не вярвайте на каквото и да е, само защото то се следва сляпо от множеството. Не вярвайте на каквото и да е, само защото е било казано от древните мъдреци. Не вярвайте на истини, само защото имате пристрастие към тях или по силата на стар навик. Не приемайте за истина нещо само, защото е било изречено от някой авторитет, ваш учител, по-възрастен или по-знаещ от вас. Обмисляйте, анализирайте и проверявайте в практиката и, ако резултатите потвърждават казаното и спомагат за доброто на всички, приемете истината и я следвайте, приложете я в живота си.”
Буда

30.01.2014 г.

НОВЯТ РОМАН "АТЕНТАТОРЪТ" НА ПИСАТЕЛЯ ИВЕЛИН ПЪРВАНОВ

Новият роман "АТЕНТАТОРЪТ" на писателят Ивелин Първанов ще бъде представена на 1 февруари 2014 г. Тя е издание на фондация "Българска памет".

Това вълнуващо събитие ще се състои от 11 часа в експозиция "Археология на "Добруджа"" на РИМ - Добрич.


За новата книга на писателя Първанов, ще говорят Ангел
Дюлгеров - гл.редактор на в-к "КИЛ"-Варна и Костадин Костадинов - директор на РИМ - Добрич.
Новият роман на писателя Ивелин Първанов е изключителен облик на българската историческа съдба през драматичния период на XX век, във връзка с атентата в Марсилия (9 октомври 1934 г.)
...
Николай Пеняшки - Плашков

 Електронна информационна агенция: Аrt.liter-info.news.dobrich