Здравейте и добре дошли! :)

“Не вземайте на сляпа вяра това, което сте чули. Не вярвайте на доктрини, само защото те идват от древността и са се предавали от поколение на поколение. Не вярвайте на каквото и да е, само защото то се следва сляпо от множеството. Не вярвайте на каквото и да е, само защото е било казано от древните мъдреци. Не вярвайте на истини, само защото имате пристрастие към тях или по силата на стар навик. Не приемайте за истина нещо само, защото е било изречено от някой авторитет, ваш учител, по-възрастен или по-знаещ от вас. Обмисляйте, анализирайте и проверявайте в практиката и, ако резултатите потвърждават казаното и спомагат за доброто на всички, приемете истината и я следвайте, приложете я в живота си.”
Буда

26.12.2012 г.

Китайци строят завод за електромобили в Брезник

КИТАЙСКИ ЕЛЕКТРОАВТОМОБИЛ
Китайският производител на електрически автомобили „Билд йор дриймс” подписа споразумение за съвместен проект с български партньор за изграждане на общ завод в балканската държава, предава китайската информационна агенция Синхуа. Заводът ще се намира в българския град Брезник, на запад от столицата София, и ще произвежда 40 до 60 коли на месец, пояснява изпълнителният директор на „Булминерал”, който е партньор в проекта.
Build Your Dreams е един от най-големите в света производители на акумулаторни батерии и на батерии за мобилни телефони. Акционер в компанията с дял от 10% е американският милиардер Уорън Бъфет.
Предвижда се инвестицията в Брезник да бъде в размер на 135 млн. евро и да осигури 150 нови…  продължете от:  TVEVROPA.KOM