Здравейте и добре дошли! :)

“Не вземайте на сляпа вяра това, което сте чули. Не вярвайте на доктрини, само защото те идват от древността и са се предавали от поколение на поколение. Не вярвайте на каквото и да е, само защото то се следва сляпо от множеството. Не вярвайте на каквото и да е, само защото е било казано от древните мъдреци. Не вярвайте на истини, само защото имате пристрастие към тях или по силата на стар навик. Не приемайте за истина нещо само, защото е било изречено от някой авторитет, ваш учител, по-възрастен или по-знаещ от вас. Обмисляйте, анализирайте и проверявайте в практиката и, ако резултатите потвърждават казаното и спомагат за доброто на всички, приемете истината и я следвайте, приложете я в живота си.”
Буда

6.07.2013 г.

ИЛЮМИНАТИ

Орденът на Илюминатите (от латински: illuminati — просветлени, озарени) е било тайно общество основано в Инголщад, Германия на 1 май 1776 година от философа Адам Вайсхаупт. 1785 бива забранен в Бавария и следователно прекратява съществуването си.
Целта на ордена е била чрез просвещение да се постигне морално възвишаване на човека, което да обезсмисли господството на едни хора над други и да подкрепи половото равенство и образованието на жените.
Има многобройни митове и конспиративни теории относно продължилото съществуване и дейност на ордена, които между другото му преписват Френската революция, борбата срещу католическата църква и стремеж към владеене на света.
Професорът по църковно право и практическа философия на Университета Инголщад Адам Вайсхаупт (1748–1830) основава на 1 май 1776 с двама негови студенти "Съюзът на Перфектибилистите" (на немски: Bund der Perfektibilitsten, от латински: perfectibilis — способен на съвършество).[1] [2]



Символът на ордена е бухалът на Минерва, римската богиня на мъдростта. Причина за създаването на такъв съюз е атмосферата в университета — по това време ръководен почти само от бивши йезуити, чийто орден е закрит през 1773. Тогава 28 годишният Вайсхаупт се чувства изолиран като единствен професор без йезуитско минало.Същевременно той се интересува силно от идеите и ученията на просвещението. За да защити студентите си от йезуитските интриги, които предусеща навсякъде, и да им улесни достъпът до църковнокритична литература той основава "Тайният Съюз на Мъдростта" (на немски: Geheimen Weisheitsbund), който първоначално съществува като литературен клуб с не повече от 20 членове. Освен от идеите на просвещението Вайсхаупт се страхува от Розенкройцерския орден, масонски орден придобиващ все по-силни позиции по това време и иска да му се противопостави . Самият Вайсхаупт описва мотивацията си за основаване на обществото в своя труд: "Питагор или Наблюдения върху тайните методи за...

  Нов световен ред. Милиарди хора по света живеят в невежество. Пред очите ни политици осъществяват план за световно господство. Още от времето на Наполеон, тайни общества използват политиците, за да превземат и управляват Света. Сега, в 21-ви век, техният план е към своя край. Целта на Новия световен ред е централизацията на властта, потулването на всякаква критика към системата, комерсиализацията и продажбата на всичко като продукт. Този нов ред позволява на Китай да измъчва студенти и въпреки това да бъде домакин на Олимпийските игри. Държавни училища и болници се предоставят в ръцете на частни компании, за да извличат печалби чрез обучението на децата ни и продажбата на синтетични лекарства. Тайните общества и политическите организации, които строят Новия световен ред, използват различни символи и числа. Ако научите техният таен език и вие ще имате “Всевиждащото око”.
f_TreeofLife3m_957d63d

Китайски войски незаконно окупираха и тероризираха кралство Тибет. Над 6000 манастира и места за поклонение бяха разграбени, осквернени и унищожени. Китайците нарекоха това дело “миролюбиво освобождение на Тибет”. През последните няколко години Китай рязко увеличи политическите арести и затворническия труд. Будистки монаси и монахини бяха нападнати, измъчвани и принудени да развратничат по улиците. Панкхският монах бе отвлечен от китайските нашественици. Той стана най-младият политически затворник в света. Китайското правителство постави фалшив заместник. Междувременно, САЩ обяви Китай за “най-привилегированата страна”.





Добре дошли в САЩ – дом на най-добрата демокрация, която може да се купи! 2000 г.: Бохемската гора, северна Калифорния – “Така че още веднъж ще те изгорим тази нощ!” Банкери и политици участват в сатанински ритуал и правят образно човешко жертвоприношение на бога -
сова Молох!


Джон Кенеди беше последният истински президент на американците. Обеща да намали военното производство и да спре войната във Виетнам. Линдън Джонсън и ФБР му устроиха засада на площад Дийлей в Далас, Тексас.
Хората по света бяха ужасени от убийството. Невинен мъж на име Лий Харви Осуалд бе обвинен за убиeц. Дори и след побоите и мъченията, той не се призна за виновен. Не му беше позволен достъп до адвокат. ФБР прикри своето участие в атентата. Позволиха на Джак Руби да убие Осуалд на живо по телевизията. Според доклада на комисията Уорън, убиецът на Кенеди е бил Осуалд. Някои членове на комисията бяха известни масони. Линдън Джонсън прекрати разследването по убийството. Робърт Кенеди се кандидатира за президент, обещавайки да спре войната във Виетнам. Той също бе брутално убит! Милиони хора оплакаха смъртта на Робърт Кенеди и смъртта на американската демокрация.

Череп и кости. На снимката се вижда Джордж Буш – шести от ляво на дясно (стоящите прави).
1967 г.: Антъни Хилдър разкри мрежата на тайните общества в Америка. Бе обвинен несправедливо в хипноза на Сирхан Сирхан, който уби Р. Кенеди. Антъни Хилдър и Джордан Максуел разкриха обществото “Череп и кости”. Това тайно общество използва същите символи като нацистката СС. Експерти твърдят, че семейното богатство на Буш е от бизнес-сделки с Хитлер.
“Всевиждащото око” на масоните е на банкнотата от 1 долар. Американски банки финансираха и двете страни през Втората световна война. Максуел разкри международния знак на фашизма на монетата от 10 цента. Американски банки продължиха да правят печалби от войни.
1980-те: Американски банки и британското правителство снабдиха Саддам Хюсеин с оръжие.
1987 г.: Американски компании за биологично оръжие продадоха на Саддам Хюсеин чума.
1991 г.: Ирак и Кувейт бяха разрушени от американско и британско оръжие. ”Кувейт е освободен. Иракската армия е разбита. Нашите военни цели са изпълнени. С удоволствие ви съобщавам, че от днес в полунощ източно време, точно 100 часа след прекратяване на сухоземните операции и 6 седмици от началото на операция “Пустинна буря”, всички американски и коалиционни сили ще прекратят офанзивните бойни действия.”
Много войници загинаха от “Синдрома на Персийския залив”. Ваксини за превенция срещу химичните оръжия, които не бяха открити, убиха повече войници от войските на Саддам Хюсеин! Войната е голям бизнес! Затова Джордж Буш остави Саддам Хюсеин на власт! Горящите нефтени полета можеха да се видят от космоса и причиниха световно замърсяване на въздуха. Март 1991 г.: Емирът на Кувейт се завърна у дома. Войници от Съюзната армия загинаха, защитавайки жестокият режим в Кувейт, който не дава право на жените да гласуват. Емирът заповяда всички палестинци в Кувейт да бъдат събрани. Някой бяха измъчвани и убити. Стотици палестинци просто изчезнаха! Другите мюсюлмански страни не реагираха. 400 000 палестинци бяха изгонени, защото Ясер Арафат е подкрепял бомбардировките на Ирак над Израел. На Саддам Хюсеин не бе предложена капитулация от Съюзните войски. Беше му позволено да задържи хеликоптери, закупени от Запада. Докато Буш си подсигуряваше нефтените полета, Саддам убиваше активисти за демокрация в Ирак. Операция “Пустинна буря” не предприе нищо против режима на Саддам! Тарик Азиз, заместник-президент на Ирак: “Американците не се намесиха! Нужни ни бяха само няколко дни да се съвземем от изненадата, да организираме войските и ресурсите си и да въдворим мир и ред в южните области. Нужни ни бяха две седмици да го постигнем!”
Нефтената компания на Буш направи огромни печалби след войната в залива. Цената на петрола по света почти се утрои. Американски банки и корпорации спечелиха от кампанията по прочистването. Британските данъкоплатци платиха за оръжията на Саддам чрез британската схема за износ на заеми. Иракски нефт започна да се изнася за САЩ в замяна на ваксини с изтекъл срок! Наложените търговски санкции доведоха до смъртта на 500 000 иракски деца! Докато Съюзните войски се изтегляха, Саддам Хюсеин започна терор над кюрдския народ.
1991 г.: Кюрди бяха принудени да напуснат страната си.
40% от иракския нефт е на кюрдска земя. Кюрди: “Саддам Хюсеин бомбардира, с хеликоптери, унищожава ни … не знам, видяха ни, но продължиха! Защо?! Ние сме хора като вас!” Британците дариха милиони лири за кюрдския народ. Но ковчежник на фонда беше корумпираният лорд Джефри Арчър и кюрдите не получиха и....
 продължете да четете от тук: ИЛЮМИНАТИ - ЕЛИТЪТ УПРАВЛЯВАЩ ЖИВОТА 
************
  Документалният филм „Илюминати“ разобличава глобалната мрежа от тайни общества и родствени кралски фамилии, посветени на демонско поклонение!Маркус Ален от списание „Нексус“ описва филма като „умопомрачаващ“ и той вдействителност е такъв! Става ясно, че цялата политическа система на САЩ и Великобритания (България) се контролира от един малък елит от окултисти, заклели се във вярност на „Всевиждащото око“ на Луцифер! Повече от два века аристокрацията на Англия и САЩ е била замесена в тайни сатанински общества и е заемала всички важни позиции във властта, политическите организации, медиите и военните служби!Филмът „Илюминати“ показва исторически документи, снимки и кадри, които грабват зрителя на дълго пътешествие във времето – от убийството на Джон Кенеди, през черните години на двете войни в Залива, до президентските избори в САЩ през 2000 и 2004 г., манипулирани от тайното сатанинско общество „Череп и кости“, в което членува фамилията Буш!Показани са и кадри от
Бохемската гора в северна Калифорния, заснети със скрита камера от Алекс Джоунс, разкриващи езическия и сатанински ритуал на образно човешко жертвоприношение на Бохемския клуб – церемония, на която са присъствали година след година американски президенти, вицепрезиденти и индустриални магнати от най-големите световни корпорации.Филмът „Илюминати“ ще ви отведе в Тибет, окупиран от Китай, нацията, която Буш описва като „най-предпочитаната страна от Америка“. Ще видите заснети кадри как китайските нашественици бият и тероризират тибетските монаси.Ще научите също, че членове на британската кралска фамилия са принадлежали към зловещата хитлерова организация СС, че в самия Уестминстърски дворец – дом на британския парламент, се намират масонски храмове, и че кралицата на Англия е гранд-патронеса на международното масонство.Филмът „Илюминати“ разкрива потресаващи факти за сатаниста Алистър Краули, масонството и британското кралско семейство. Ще видите истински кадри от тайно заснета церемония на посвещение във вътрешния двор на централата на сатанинското общество „Череп и кости“!„Ню Йорк Газета“ пише за „Илюминати“: „Филмът е едно невероятно разкритие за връзките на британското кралско семейство с нацизма, черната магия и тайните масонски общества“.