Здравейте и добре дошли! :)

“Не вземайте на сляпа вяра това, което сте чули. Не вярвайте на доктрини, само защото те идват от древността и са се предавали от поколение на поколение. Не вярвайте на каквото и да е, само защото то се следва сляпо от множеството. Не вярвайте на каквото и да е, само защото е било казано от древните мъдреци. Не вярвайте на истини, само защото имате пристрастие към тях или по силата на стар навик. Не приемайте за истина нещо само, защото е било изречено от някой авторитет, ваш учител, по-възрастен или по-знаещ от вас. Обмисляйте, анализирайте и проверявайте в практиката и, ако резултатите потвърждават казаното и спомагат за доброто на всички, приемете истината и я следвайте, приложете я в живота си.”
Буда

27.04.2013 г.

Световноизвестният Алън Оукън гостува в "Още нещо"




Световно известният и признат майстор астролог и учител на древната мъдрост Алън Оукън гостува в предаването "Още нещо" в ефира на информационния канал на България NEWS7.


Той владее седем езика, сред които и индонезийскипубликувал е над десет книги и стотици статии. Алън е посветил живота си на Пътя на духовното израстване и на изучаване на човешката природа, а чувството му за хумор е толкова дълбоко, колкото и знанията му по астрология и езотерика.







Точността на интерпретациите и прогнозите му е поразителна и той не случайно си е спечелил репутацията на истински съвременен мъдрец, съчетаващ научните знания с шаманската интуиция. За себе си казва просто, че е член на Новата група на Световните служители и цял живот изучава учението на Учителя Джуал Кхул (Тибетеца). Оукън идва за втори път у нас - първият е бил през 1988 година и той си спомня как се е редил на опашка за картофи.
Поводът за повторното му гостуване у нас е стартирането на серия от лекции и семинари за астролози.
-------------------------------------------------
" АСТРОЛОГИЯ НА ДУШАТА"

 Астрология за душата е книга, от която ще получите подробна и задълбочена информация за енергиите и психологическите качества на Седемте Лъча, които се преплитат с традиционните планетни, домови и зодиакални влияния, познати на астролозите. Алън насочва богатата си ерудиция към разширяване на нашето съзнание и ни предоставя лесно...